Továbbra sem megy a Budakalásznak

Továbbra sem megy a Budakalásznak

A két napja edzőváltáson átesett Csurgó 34-32 arányban legyőzte a vendég Budakalász csapatát a férfi kézilabda NB I-ben, szerdán. A félidőben még 16-14-re vezető budakalásziak továbbra is csak egy mérkőzést tudtak megnyerni hat fordulót követően az idei bajnokságban. Horváth Attila csapata jelenleg 3 ponttal a 9. helyen áll a tabellán, és szombaton hazai közönség előtt az Orosháza ellen folytatja szereplését. 

További sporthíreink:

  • A sztárcsapatok közül a Barcelona, a Paris Saint-Germain és a Manchester United is megőrizte százszázalékos mérlegét szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek harmadik fordulóját követően. A játéknap rangadóján a Chelsea 3-3-as döntetlent játszott az AS Romával.További eredmények: Az A-csoportban Benfica (portugál)-Manchester United (angol) 0-1, CSZKA Moszkva (orosz)-FC Basel (svájci) 0-2, B csoportban Bayern München (német)-Celtic Glasgow (skót) 3-0, Anderlecht (belga)-Paris Saint-Germain (francia) 0-4, C csoportban Qarabag (azeri)-Atlético Madrid (spanyol) 0-0, D csoportban FC Barcelona (spanyol)-Olimpiakosz (görög) 3-1, Juventus (olasz)-Sporting Lisboa (portugál) 2-1
  • Babos Tímea és Andrea Hlavackova bejutott a legjobb négy közé párosban a moszkvai keménypályás tenisztornán. A magyar játékos és cseh partnere 73 perc alatt, két játszmában múlta felül a Vera Lapko, Anasztaszija Potapova fehérorosz, orosz kettőst.Babosék az elődöntőben a harmadik helyen kiemelt Kjrecikova-Siniakova cseh duóval találkoznak.
  • Kettős sikerrel jutott az OSC férfi vízilabdacsapata a Bajnokok Ligája főtáblájára. A fővárosiak a selejtező zárókörének szerdai visszavágóján is magabiztosan 12-7 arányban győzték le az orosz bajnok Szpartak Volgograd együttesét.
  • A Szolnok és a Körmend győzött, a Szombathely és az Fehérvár kikapott a férfi kosárlabda Európa Kupa első fordulójában. A szolnokiak hazai pályán magabiztosan verték macedón ellenfelüket, a körmendiek pedig a mérkőzés második félidejében mutatott eredményes játékkal dolgozták le hátrányukat és harcolták ki a győzelmet Bulgáriában.Eredmények:  Balkan Botevgrad (bolgár)-Egis Körmend 83-84, Alba Fehérvár-Bnei Herzliya (izraeli) 74-93, Nyizsnyij Novgorod (orosz) - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 94-92, Szolnoki Olaj KK-Karpos Sokoli (macedón) 94-73