Holnap indul az V. Kalászi Kocsi Fesztivál

Holnap indul az V. Kalászi Kocsi Fesztivál

 Már ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Kalászi Kocsi Fesztivál Budakalászon. A rendezvény programkínálata évről évre bővül, idén pedig már három helyszínen várják az érdeklődőket.

Az idei Fesztiválon a veterán, rally- és sportautóktól kezdve, a kerékpárokon át a motorokig, minden keréken guruló jármű megtalálható lesz, beleértve a városnéző traktort és a mozibuszt is. A kiállított modellek között olyan különlegességeket tekinthetnek meg az érdeklődők, mint a Tanú című filmből ismert autó, és egy 1945-ben készült oldalkocsis motorkerékpár. A rendezvény koncertekben is bővelkedik majd, hiszen Deák Bill Gyula mellett többek között a Benzin együttes és Török Péter, a Fesztivál szervezője is fellép együttesével, az Icecream Supersessionnel. A szervezők nemcsak az autó szerelmeseire gondoltak, változatos gyerekprogramokkal és kényeztető szépségsarokkal készülnek. 

A Fesztivál délelőtt 11 óra és este 10 óra között várja a látogatókat. Benkó Attila, a Kós Károly Művelődési Ház intézményvezetője elmondta, hogy a program koncepciójának kialakításában fontos szempont volt, hogy tükrözze a település identitását.