loader
Negyeddöntőben a férfi strandkézilabda válogatott

Negyeddöntőben a férfi strandkézilabda válogatott

Negyeddöntőben a férfi strandkézilabda válogatott, akiknek edzője a szentendrei Hajdu Tamás, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és  Gimnázium tanára. Hat ponttal áll csoportja élén a férfi strandkézilabdaválogatott, a lengyelországi Wroclawban rendezett világjátékokon, miután legyőzte Horvátországot.

A Világjátékok versenysorozat utolsó csoportmérkőzését játszotta a magyar csapat, ahol az első szettben a déli szomszédaink bizonyultak jobbnak, a mieinknek egyszer sem sikerült megfordítania az eredményt. A második játszmában már eredményesebb játékot mutatott a magyar válogatott, ahol a játékrész első felében mi uraltuk a játékot, és nem adtuk át a vezetést az ellenfélnek egészen két perccel a lefújás előtt, ám John András kétpontos találatával újra a magyarok kezében volt az irányítás, Priczel Bence pedig az utolsó másodpercekben még szépített egy találattal. A mérkőzést szétlövés döntött el, ahol szoros küzdelemben végül a magyar együttes győzedelmeskedett, és jutott be a negyeddöntőbe, ahol Uruguay csapatával került össze. 

Július 28-án kezdődnek a  negyeddöntők, amikor a 11:10 szúrkolhatunk a magyar játékosoknak a Magyarország-Uruguay mérkőzésen.

Fottás: keziszovetseg.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok