Beszélő babakezek a Cseppek Házában

Beszélő babakezek a Cseppek Házában

Idén lesz 10 éve, hogy a Gézengúz Alapítvány megalapította Budakalászon a Cseppek Házát. Az intézményben gyermek-rehabilitációs tevékenységet végeznek, annak érdekében, hogy a sérült gyerekek teljes értékű életet élhessenek a jövőben. Most újabb fejlesztő tanfolyamot indítanak.

A növekvő szakmai igények és az egy helyen történő minél szélesebb körű ellátás tette szükségessé budakalászi rehabilitációs központ, a Cseppek Háza felépítését 2004-ben. A Cseppek Házában azok is részesülhetnek az intézmény különleges programjaiból, akik anyagilag nem tudnák megengedni gyermekük kezeltetését. A gyerekek fejlesztése már egészen csecsemőkortól kezdődik, a nem rég létrehozott „Kölcsöntár” által pedig még hatékonyabban folyik a rehabilitáció, hiszen a fejlesztőeszközöket már hazavihetik a családok.

Májusban új fejlesztő programot indítanak, az integrált babajelbeszéd-tanfolyamot. A hat hétes tréningre a sajátos nevelési igényű babákat is várják. A tanfolyamra jelentkezni az info@babakezek.hu e-mail címen lehet.