Internetes rendeléssel juthatnak a vásárlók a termelői piac termékeihez

Internetes rendeléssel juthatnak a vásárlók a termelői piac termékeihez

Fülöp Zsolt az előző héten döntött úgy, hogy a Bükkös parti piacot az üzemeltetőjének be kell zárnia a járványügyi helyzet miatt.

Szentendre polgármestere és a piac üzemeltetője folyamatosan dolgozik azon, hogy a helyi termelői piacon árusítók termékeiket eljuttathassák vásárlóikhoz.
A termékek online felületen lesznek elérhetők, az árak feltüntetése mellett megjelölve az árusok nevét, elérhetőségét is. Átvevő pontokat fognak kijelölni, ahol az interneten vagy az árusok által megadott elérhetőségeken megrendelt termékeket névre szóló csomagokban vehetik át a vásárlók minden héten, szerdán és szombaton, a szokásos piacnapokon. Az átvevőpontokon dolgozók védőfelszerelésben lesznek, és kézfertőtlenítő pontok lesznek felállítva. Az üzemeltető tervei szerint az átvevőpontok szerdán 17 óráig, míg szombaton 16 óráig működnek majd.

Az online felület megvalósítását, az árukínálat és a csomagok átvevőpontra történő eljuttatásának megszervezését Szenczi Koppány, a piac üzemeltetője vállalta. A házhoz szállítást is tervezik, reményeik szerint jövő hét második felétől erre is lesz lehetőség, aminek részleteit később teszik közzé.

Címkék: ,