loader
Nemzeti konzultáció - Pilisvörösváron

Nemzeti konzultáció - Pilisvörösváron

Nyílt fórumot tartott tegnap este Pilisvörösváron a Fidesz, melynek egyik előadója Hadházy Sándor, térségünk országgyűlés képviselője. A lakosság nemcsak neki, hanem a meghívott vendégnek, Kiszelly Zoltán politológusnak is feltehette kérdéseit.

A migráció és a Soros-terv, egy politológus szemével. Kiszelly Zoltánt, a Kodolányi János Főiskola és a Századvég Politikai Iskola tanárát hívta el Hadházy Sándor Pilisvörösvárra, a kormány „Védjük meg Magyarországot” című országjáró fórumának következő állomására. 

Kiszelly Zoltán a fórumon kiemelte, a magyar kormány fontosnak tartja választópolgárainak véleményét, ezt bizonyítja az újabb nemzeti konzultáció, ahol a közvéleményt foglalkoztató kérdésekről lehet állást foglalni. A politikai elemző szerint, már a nyugati országokban is átalakulóban van a migrációhoz való hozzáállás: Finnországtól Bulgáriáig az emberek 80 százaléka nem támogatja a bevándorlást.

A politikusok hangsúlyozták, hogy a Nemzeti Konzultáció egy lehetőséget arra, hogy a kapcsolódó kérdésekben minden magyar állampolgár elmondhassa véleményét. A kérdőíveket november 10-ig postázzák, de interneten, a www.nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon is kitölthető. A válaszadásra november 24-ig van lehetőség.

kép: http://www.nemzetikonzultacio.hu/

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok