Nyílt napok a Szent András Katolikus Általános Iskolában

Nyílt napok a Szent András Katolikus Általános Iskolában

 

A Szent András Katolikus Általános Iskolában a hagyományokhoz híven újra nyílt órákat tartanak.
Az iskolában a helyi tanterv a katolikus kerettantervre épül.
Alsó tagozaton 1 vagy 2 tanítós rendszerben tanulnak a gyerekek hittan, néptánc, majd 4.-től az idegennyelv szaktanári betanítással. A felső tagozaton szaktanári rendszerben tanítunk.
A délutáni foglalkozásokat 16 óráig szervezik, minden alsós osztályban 1-1 napközis csoport, a felső tagozaton 2 tanulószoba működik. Tanórán kívül az iskolában nagyon sok egyéb foglalkozásba lehet bekapcsolódni. pl.rajz, kerámia, tűzzománc, kézműves szakkörök, tantárgyakhoz kapcsolódó (magyar, színjátszó, matematika, kísérletező, fizika) szakkörök, sportkörök, de szolfézst és hangszeres órákat is tart a zeneiskola.
A nyílt órák az alsó tagozaton 2017. november 13-tól 16-ig, felső tagozaton november 21-től 23-ig lesznek. Mivel az alós tantermeik befogadóképessége az osztálylétszámokhoz képest korlátozott, ezért csak a tanító néniekkel egyeztetve tudnak majd bejelentkezni az órákra november 6-tól 10-ig, pénteken 12 óráig.
A felsős órákra jelentkezni az iskola bejáratánál kitett táblázatok segítségével lehet majd november 13-tól 17-ig pénteken délig. 

kép:Piliscentrum.hu