A Sztárportréban: Pásztor Anna - A lelki mélységeket nem nagyon lehet akarni

A Sztárportréban: Pásztor Anna - A lelki mélységeket nem nagyon lehet akarni

A Sztárportréban szerdán este 8 órakor, Pásztor Anna: "Szeretek megfürdőzni ugyanúgy a lelki élvezetekben mint a fizikai élvezetekben. A lelki mélységeket nem nagyon lehet akarni. A testieket sokkal könnyebb előállítani, mert ezzel van körülvéve az ember, és bármit levehet a polcról.

A lelki mennyiségeket ki kell érdemelni az élettől. 

 Amikor dobódik a mélység és magasság, lelki szempontból, azt el kell fogadni, és annak örülni kell. Nyilván nagyon nehéz egy nagy mélységnek örülni, viszont azt már megtanultam, hogy azok a legnagyobb privilégiumok az életben, amikor az ember egy igazi hatalmas nagy szakadék fenekéről feljön, és látja a mélység gyönyörűségeit.

 A kegyelem...

 Ez egy olyan fajta ajándékozási rítus az élettől, ami eladdig nem jön el, amíg te meg nem köszönöd a történést. Ha nagyon mély a történés, nagyon nehéz és fájdalmas, akkor borzasztó nehéz megköszönni, és hálásnak lenni érte. De amikor felülkerekedsz a saját magad kicsinyességén, és azt mondod, hogy annyira fáj, hogy már gyönyörű és köszönöm, akkor egyszer csak kinyílnak az ajtók, tűzijáték, konfetti, és az öreg odajön hozzád, és azt mondja: bravó!"