loader
10 éves a Cseppek Háza

10 éves a Cseppek Háza

A Gézengúz Alapítvány jövőre lesz 25 esztendős, azonban erre az évre is jut a születésnapból.  Ezúttal Palya Bea vállalta, segít az alapítványnak. A koncertnek és a kísérőprogramoknak a Kós Károly Művelődési Ház ad majd otthont november 23-án 16 és 19 óra között.

A Gézengúz Alapítványnál huszonnégy éve segítik a születéskori időszakban kialakuló vagy veleszületetten sérült csecsemőket és kisgyermekeket és családjukat a rehabilitációs illetve gyógyítási folyamatban. Az Alapítványt 1990-ben hozta létre Dr. Schultheisz Judit. Immáron országszerte összesen öt központban folyik a gyerekek terápiás kezelése. A központi intézet Budakalászon a Cseppek Háza, mely idén tíz éve, hogy megnyitotta kapuit.

"Az élet mindenkié. Aki ideszületik, annak dolga van itt. A sérülésekkel születő gyerekek, illetve a velük való találkozás a szeretés finomabb szintjeit tanítják számomra. A Gézengúz Alapítvány munkája ezen a finom szinten zajlik, és ez hozzám közel áll" – olvasható az eseményt hirdető plakáton. Koncertjén Ifj. Tóth István gitárművésszel működik közre, aki a Zeneakadémia frissen végzett zenésze, a Montreux-i Gitárverseny különdíjasa.

A programokon való részvétel a gyerekek számára ingyenes, a felnőttektől pedig minimum 1490 forintos támogatójegy megvásárlását kéri az alapítvány.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok