Adjuk össze!

Adjuk össze!

Két héttel ezelőtt indult el a Nonprofit Információs Oktatási Központ új projektje Adjuk össze néven, melyben alapítványoknak, civil szervezeteknek segítenek az adománygyűjtésben. A budakalászi Gézengúz Alapítvány is a kedvezményezettek között van. Ők eszközkölcsönzőt szeretnének elindítani, hogy az alapítványnál elindított terápiát otthon a szülők is folytathassák.

„Sérülten születtem, de élhetek teljes életet. Segíts, hogy így legyen!” Ezzel a mottóval jelenik meg a Gézengúz Kölcsöntár a www.adjukossze.hu oldalon. Fél millió forintra lenne szüksége az intézménynek, hogy elindíthassa a mintegy 350 család életét megkönnyítő kölcsönzőt. A mai napi adatok szerint 17 adományozó 89 ezer forintot ajánlott már fel.

Az alapítvány egy kisfilmet is készített, ebben egy olyan fiatal lányt mutatnak be, aki 26 hetesen jött a világra, és a Gézengúzban eltöltött időnek is köszönheti, hogy ma életerős egyetemista.
A videót itt láthatják: http://www.youtube.com/watch?v=5uHPW5y-jVU

Pénteki adásunkban Oprics Judittal, a NIOK projektmenedzserével és Pizágné Fehér Anikóval a Cseppek Háza intézetvezetőjével láthatnak majd beszélgetést! Érdemes lesz velünk tartani, mert az is kiderül, milyen ügyek mellé szeretünk odaállni, és mit tartunk kevésbé fontosnak!