loader
Jótékonysági Borest lesz

Jótékonysági Borest lesz

A Budakalászi Szent István Alapítvány idén már második alkalommal hirdet jótékonysági estet. Az év elején koncertre invitálták a segítő szándékú városlakókat, október 10-én pedig egy különleges borest lesz.

A Szent István Alapítvány a budakalászi jó tanuló, de nehéz sorsú diákok tanulmányait támogatja. Augusztus 20-án adták át éppen az ösztöndíjakat a városi ünnepség végén a pályázóknak. Ha Önök is segítenék a munkát, ott a helyük október 10-én este 18:30-kor a Kós Károly Művelődési Házban.

Kurdics Sándor, Budakalász díszpolgára ajánlotta fel borkészletét az esti bortombolára, de támogatja az alapítványt a Schieszl vendéglő is. A Budakalászi Borklub két szakértője, Módos Péter és Nyikos István is jelen lesz a rendezvényen.

A bor mellé kulturális program is jár, fellép majd Petrás Mária, Prima Primissima díjas népdalépnekes. Saját készítésű kerámiáit ajánlotta fel az alapítványnak, melyeket szintén aukcióra bocsátanak. Verseket, bordalokat is hallhatnak majd. Az est fővédnöke, Dr. Beer Miklós, a Váci Egyházmegye püspöke. 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok