loader
Önkéntes tűzoltókat toboroznak

Önkéntes tűzoltókat toboroznak

Várja az önkéntesek jelentkezését a Pomázi Önkormányzati Önkéntes Tűzoltóság. A toborzás célja, hogy megerősítsék a helyi védelmet a térségben.

A kistérségi szervezet 5 település képviselő testülete illetve polgármestere összefogásával alakult meg 1996-ban pomázi központtal, köztestületi formában. A társaság önálló működési területein látja el a tűzoltást és műszaki mentési feladatokat. Az alapvédelem megerősítése, és a Budakalászra is kiterjedő vonzáskörzet tette szükségessé a tűzoltóság létszámának növelését. A létszámbővítés célja, hogy minél több legyen a naprakész és riasztható önkéntesek száma és hogy csökkentsék helyszínre érkezés menetidejét.

Helyi őrsök létrehozásával szeretnék gyorsabbá és hatékonyabbá tenni a mentéseket, az önkéntesek feladata pedig hogy minél gyorsabban kezdeti beavatkozásokat tudjanak végrehajtani az adott helyzetben, amíg egy komolyabb erő a helyszínre érkezik.

A toborzási felhívásra várják mindazok jelentkezését, akiknek van szakmai tapasztalata és részt szeretne venni a feladatokban, vagy csak szeretne megismerkedni az önkéntes tűzoltók munkájával, mindennapi rutinjával.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok