Élelmiszercsomagot adományoz az időseknek az Önkormányzat

Élelmiszercsomagot adományoz az időseknek az Önkormányzat

Az elmúlt évek hagyományait folytatva a karácsonyi ünnepeket megelőzően idén is élelmiszer csomagot adományoz az Önkormányzat a városban élő nyugdíjasok számára.

Most is tartós élelmiszereket (cukor, olaj, rizs, liszt, szaloncukor, tészta, kávé) kapnak az idősek. A  csomagokat novemberben vehetik át személyesen az érintettek a K
ós Károly Művelődési Házban. A tavalyi évhez hasonlóan, az átvevőpont a hátsó parkoló felőli bejáraton keresztül megközelíthető aulában lesz. 

Az átvétel időpontjai:

  • november 28. (kedd) 08:00-15:00 óra között
  • november 29. (szerda) 08:00-15:00 óra között
  • november 30. (csütörtök) 08:00 -15:00 óra között

A csomagok átvétele kizárólag a megadott időpontokban lehetséges, a kijelölt napokat követően utólagos átvételre nincs lehetőség. Az ajándékcsomagra jogosultságot a személyi igazolvány, a budakalászi állandó lakcímet tartalmazó lakcímkártya, és a nyugellátásról szóló igazolás együttesen igazolja. Az Önkormányzat kéri, hogy ezeket az okmányokat mindenképpen vigyék magukkal, mert a csomagok átvétele csak ezek felmutatásával lehetséges. A jogosulton kívül más személy, csak aláírt meghatalmazás ellenében veheti át a csomagot.

A 2017. októbere óta nyugdíjazott lakosokat, arra kéri a városvezetés, hogy jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatalban nyugdíjas státuszuk igazolása érdekében (nyugdíjas törzsszám igazoló lap bemutatásával).

Akik egészségi állapotuk miatt nem tudják átvenni az élelmiszereket, azoknak a hivatal megbízottjai eljuttatják a csomagot. Egyeztetésért tárcsázzák a Polgármesteri Hivatal telefonszámát, a + 36 (26) 340-266-ot, ahol segítséget nyújtanak a hivatal munkatársai.