loader
Elindult a Szeniorok Akadémiája a városban

Elindult a Szeniorok Akadémiája a városban

A Zsigmond Király Egyetem által indított Szenior Akadémiája program nagy sikerrel zajlik a térségben, szeptemberben új kihelyezett tagozatot indított Budakalászon. Az újrakezdő angol csoport órái a Kós Károly Művelődési Házban már elkezdődtek, de további tanfolyamok is indulnak még.

ÚJRAKEZDŐ ANGOL (azoknak, akik már tanultak, így kicsit gyorsabban tudnak haladni az alapokkal):

Kezdés: 2016. szeptember 5hétfő 14h Faluház, fsz. oktató terem. Ekkor és itt kell befizetni a képzés díját, 10.000 Ft/7 alkalom. Az órák minden alkalommal 120 percesek, 10 perc szünettel. Minimális terembért is kell majd fizetnünk. Ezt szeptember végéig beszedjük. Ha valaki nem biztos abban, hogy melyik angol csoportba került, keresse Lazanyi Editet.

További időpontok szeptemberben8. csütörtök, 12. hétfő, 15. csütörtök, 19. hétfő, 22. csütörtök és 26. hétfő. Mindig 14 – 16h-ig.

KEZDŐ SZÁMÍTÁSTECHNIKA: E képzés alapvető feltétele egy felszerelt számítógépes oktató terem. A hírlevél elkészítésének időpontjáig ilyet Kalászon, sajnos, nem sikerült találnunk. A keresést nem adtuk fel, ugyanakkor elfogadtuk Jászberényi tanár úr ajánlatát, hogy akik nagyon szeretnének már tanulni, beiratkozhatnak a szentendrei képzésre. A tanfolyamok kezdésének időpontja: október 17. 15:20.

Helye: II. Rákóczi Ferenc Gimnázium Szentendre, Rákóczi u. 6. Jelentkezni lehet a 06 30 6924746 telefonon Jászberényi József tanár úrnál.

Szenior Akadémia tanárainak számunkra ingyenes előadásai a Faluházban (az előadók tiszteletdíját a Faluház vállalta magára. Köszönet érte!):

2016. szeptember 27. kedd, 16hA MEGFELELŐ SZÁMÍTÓGÉPEK KIVÁLASZTÁSA, KARBANTARTÁSA, VÍRUSVÉDELEM - KÖZÉRTHETŐEN, SZENIOROKNAK. Előadó: Lévai István.

2016. október 11. kedd, 16hIDŐSKORI PSZICHOLÓGIAI ÉS PSZICHIÁTRIAI PROBLÉMÁK. Előadó: dr. Jászberényi József

2016. október 25. kedd, 16hMERRE TART A VILÁG? GEOKOMMUNIKÁCIÓ - VILÁGPOLITIKA IDŐSEBBEKNEK. Előadó: dr. Jászberényi József

2016. november 15. kedd, 16hMIT EGYÜNK ÉS MIT NE EGYÜNK IDŐSEBB KORBAN? Előadó: Veresné Dr. Bálint Márta

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok