Jótékonysági koncert a Zeneiskoláért

Jótékonysági koncert a Zeneiskoláért

„Ha meghallod ezt a dalt” – Syrius dalszövegének egyik részletét választotta a Liversing Együttes a jótékonysági koncert szlogenjének. November 29-én 18 órakor kezdődik a „buli”, aminek bevételével a zeneiskolát, és ezáltal a budakalászi gyerekek zenetanulását támogatják.

A zenekart ismerhetik már a Városnapról is, csak akkor egy kicsit más felállásban Ice Cream Super Session néven szerepeltek. Akiket láthatnak és hallhatnak majd a hétvégén: Túri Árpád ének, Charlye Nice ének, fuvola, szaxofon (Wastaps), Varga József gitár, vokál (Jazzserum), Dáni János billentyű (Bergendy), Juhász János dobok (Syrtaky Band), Pataki László billentyű (Ex Syrius), Bari Lajos gitár (Jazzserum), Török Péter basszusgitár (Ex ICBB). De a zeneiskola gyermekkórusa is közreműködik majd.

A támogatói jegy 1500 forintba kerül, a szervezők meglepetés vendégekkel is készülnek, lesz a helyszínen tombola és büfé is.

Az iskola fejlesztésekre önerőből csak kevés forrást tud fordítani. Nyáron a szülők segítségével festették ki az intézményt, de kaptak hangszeradományt is, ami nélkül komoly nehézségekbe ütközött volna a tanévkezdés.