loader
Oktatásügy: Sajtótájékoztatót tartott a tankerület

Oktatásügy: Sajtótájékoztatót tartott a tankerület

Sajtótájékoztatót tartott a Váci Tankerületi Központ szerda délelőtt, a váci Madách Imre Művelődési Központban. Az eseményen a Központ történetéről, működéséről és az elkövetkező időszak terveiről is szó esett. A tankerület igazgatója a budakalászi aktualitásokról is beszámolt a TV Budakalásznak.

Közel egy éve alakult meg a Váci Tankerületi Központ, amely három Észak-Pest megyei járást foglal magába: Vác, Szob és Szentendre illetékességi területén működik. A szerdai tájékoztatón a szervezet múltjáról, jelenéről és jövőjéről is szó esett, különös tekintettel a Központ munkájának bemutatására.

A tankerület igazgatója a tervezett Patakpart Általános Iskolával kapcsolatos tudnivalókról is beszámolt. Verebélyi Ákos elmondta, hogy a város jelenlegi két iskolájának nem elegendő a befogadóképessége, így mindenképpen szükséges, hogy megépüljön az új intézmény. Az igazgató hozzátette, hogy a Szentistvántelepi Általános Iskola bővítése kapcsán folyamatos a párbeszéd az Önkormányzattal és a kivitelezővel.


Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok