loader
Színes produkciók a Kalász Suli alapítványi napján

Színes produkciók a Kalász Suli alapítványi napján

Remek hangulatban, rengeteg táncos és zenei produkcióval telt a Kalász Suli Általános Iskola hagyományos Alapítványi Napja, melynek a Kós Károly Művelődési Ház adott otthont.

A gyerekek rengeteg színes, szórakoztató műsorral, bemutatóval készültek. Énekes produkcióktól, népi- és latin- valamint modern táncbemutatóktól volt hangos a színpad. Nagy örömünkre, a rendezvényre testvérvárosunkból, Adáról is érkeztek vendégek, a Novak Radonić Általános Iskola néhány tanulója, és az intézmény vezetője pedig részt is vett a programon. Az Alapítványi Napon a diákönkormányzat tagjai is köszöntötték a megjelenteket. A műsorok rendkívül színes palettájából kiemelkedik a 3. A osztály tanulóinak produkciója, akik a nagysikerű, Padlás című musical egyik szívhez szóló dalával örvendeztették meg a közönséget.

Aki hozzá akart járulni az Alapítvány költségvetéséhez az megtehette támogatójegy, póló és bögre vásárlásával, de sütemény és üdítő fogyasztásával is lehetett adakozni. A Kalászi Iskoláért Alapítvány éves beszámolóját a Budakalászi Hírmondó következő számában tekinthetik meg. 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok