loader
Ismét értékes győzelem,  CYEB Budakalász FKC - Balatonfüredi KSE

Ismét értékes győzelem, CYEB Budakalász FKC - Balatonfüredi KSE

Hétvégén hazai pályán fogadtuk a Balatonfüredi KSE U23-as utánpótlás csapatát. Abból a szempontból nehéz volt a mérkőzés, hogy fiatal csapatról lévén szó, gyorsak,sokat futnak és jó kondicionális állapotban  lévő játékosok alkotják., maximálisan koncentrálva kell játszani egész mérkőzésen. Ezt a csapat jól oldotta meg. Nem tökéletes, de összességében jó játékkal magabiztos győzelmet arattunk.

Az első félidő elején játékunk kapkodó volt, sok technikai hibákat követtünk el, bizonyos játék szituációkban rosszul döntöttünk. Védekezésben inkább a sáncra hagyatkoztunk, nem voltak meg az ütközések, a mélységi védőmunka. Időkérés után rendeztük sorainkat, játékunk feljavult, és folyamatosan növeltük előnyünket.

A második játékrészben megint volt egy kis hullámvölgy a játékunkban, buta kiállítások miatt az ellenfél csökkentette a különbséget, de egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk.

Elégedettek lehetünk  a csapat teljesítményével .Különösen a védekezés állt össze,a sáncmunka sokat segített a kapusnak aki egyébként jól oldotta meg a feladatát.

 

Gratulálok a csapatnak!

 

Játékoskeret: VÁCZI DÁNIEL (kapus), Koncz András (5), BENDÓ CSABA (4), DOROS ÁKOS, DR. CZINA JÓZSEF, Hadobás Bence, Deák Gergely, Tóth Ádám (2), Perényi Zoltán, JÓZSA MÁTÉ (3), Tatai Olivér, SUTKA NORBRT (9), GÚNYA PÉTER (4), Ulicsinyi Péter (kapus), Völker Bálint (3), Vizi Benjamin

 

Hajdu Gábor

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok