loader
Jégpálya nyílik a városban

Jégpálya nyílik a városban

Január 22-én, pénteken ünnepélyes keretek között adják át Budakalász első jégkorcsolyapályáját. Este tíz óráig mindenki számára ingyenes a belépés. A frissen megnyíló pálya, csatlakozik a Műjégpályák Éjszakája elnevezésű eseményhez is.

Nagy öröme a városnak, hogy 2016. január 17-én, vasárnap délben megnyitott a budakalászi korcsolyapálya. A kezdeményezés a 1111. sz. Szent István Cserkészcsapat nevéhez fűződik. A két éves készülődésnek és rengeteg közös munkának végre meg lett az eredménye, ami nem valósulhatott volna meg a rengeteg nagylelkű támogató család, vállalat és Budakalász Önkormányzata nélkül. A városvezetés 5,7 millió Ft-tal járult hozzá a pálya építéséhez.

A műjégpálya ünnepélyes átadója január 22-én, pénteken 18:00-kor lesz, a Budakalászi Cserkészház Kertjében. Az ives palánkkal határolt 450 nm-es 30 x15 méteres nyitott, kivilágított műjégpálya fűtött melegedővel, öltözővel, közösségi termekkel, valamint büfével és korcsolyakölcsönzési lehetőséggel is rendelkezik. Kiváló tömegközlekedési lehetőség: 2 percre a Budakalász Lenfonó HÉV megállótól a szentendrei HÉV vonalán.

A pálya használati díja 500 Ft/fő, budakalászi lakcímkártyával rendelkezők 300 Ft-ért válthatnak jegyet.

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok