loader
Óvodások mezei futóversenye

Óvodások mezei futóversenye

Minden esztendőben megrendezik az óvodások mezei futóversenyét. Idén is a Szegfű utcával szemközti füves területen tartották a megmérettetést.

Korán reggel még esett az eső, de már kellemes futóidő lett tíz órára, amikor elrajtolt az ovisok őszi futóversenye. Azt már mindenki tudja, hogy a sport előtt a bemelegítés nagyon fontos, így lelkesen végezte mindenki a ráhangolódó gyakorlatokat. Minden induló kapott rajtszámot, a lányok rózsaszínűt, a fiúk pedig kéket és zöldet. A versenyt Rogán László polgármester indította el.

Először a nagycsoportos lányok majd a fiúk gyülekeztek fel a startszalagnál. Rajtra aztán mindenki nekiindult és igyekezett minél gyorsabban szedni a lábait.  A Telepi Óvoda mindhárom nagycsoportja részt vett a versenyen, mintegy hatvan kisgyermekkel. De közel kilencven apróság érkezett a Nyitnikék Óvoda tagintézményeiből is.

Ezúttal a Nyitnikék Oviba járók voltak a gyorsabbak. A lányoknál a dobogó mindhárom fokára ők állhattak fel és a fiúknál is két érmet nyertek. A lányok versenyében az első Bányász Zsófi lett, a fiúknál pedig Baranyai Zsolt volt a legjobb. Az első húsz befutó pólót is kapott ajándékba és oklevelet is hazavihetett emlékbe.

Fényképes beszámolót facebook oldalunkon találnak!

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok