loader
Sikeresen kezdett a magyar férfi válogatott a Strandkézilabda-világbajnokságon

Sikeresen kezdett a magyar férfi válogatott a Strandkézilabda-világbajnokságon

Kedden elkezdődött a margitszigeti Palatinus-strandon zajló 7. Strandkézilabda-világbajnokság. A tornát július 12-17. között tartják, 19 ország részvételével. A férfi válogatott edzője Hajdu Tamás, akinek vezetésével a CYEB-Budakalász férfikézilabda felnőtt csapatával, idén feljutott az NBI-be.

Az első napot sikeres zárták a fiúk, két sikeres meccsel zárták a napot. Délelőtt Uruguay válogatottját győzték le: Roppantul kiélezetten kezdődött a mérkőzés, de Magyarország ki tudott alakítani egy megnyugtató előnyt, amivel behúzta az első szettet. A második játékrészt Uruguay kezdte jobban, de a hazai csapat 4 gólos hátrányból felállva, utolsó másodpercben szerzett találattal megnyerte a meccset.

Este Ausztrália volt az ellenfelük: Már a mérkőzés elején nem találták az ausztrálok a magyarok ellenszerét, így a végig előnyben játszó hazai csapat magabiztosan nyerte az első játékrészt. A következő szettben egészen a második percig kellett várni az első találatra, de Magyarország csakúgy mint az elsőben, a hajrában is kiegyensúlyozott teljesítménnyel és kiütéssel megnyerte a mérkőzést.

Szerdán Spanyolországgal és Horvátországgal játszanak a fiúk

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok