loader
Társas vadászatok időpontjai a Pilis Parkerdőben

Társas vadászatok időpontjai a Pilis Parkerdőben

A Pilisi Parkerdő Zrt. közzétette a közelgő társas vadászatok időpontjait. Mielőtt nagyobb (akár kutyás) túrákat terveznének a környékbeli erdőkben, mindenképpen tájékozódjanak. 

A társas vadászatok helyszíne időjárásfüggő, gyakran a vadászat előtti napokon derül ki, ezért a Pilisi Parkerdő Zrt. kéri az erdőbe indulókat, legyenek szívesek a vadászatok előtti napokon figyelemmel kísérni a honlapot a www.parkerdo.hu oldalon a pontos helyszínt illetően! 

A késő őszi és téli vaddisznó hajtóvadászatok a legalkalmasabbak a vadállomány szinten tartására, szabályozására. Február végéig rendszeresen folynak a vadászatok, melyre az előkészületeket már hónapokkal korábban megtették az erdészetek. Nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy lehetőleg a kirándulni vágyók által leginkább kedvelt turista utakat ne zavarja a vadászat. Természetesen egyes esetekben egy-egy út és terület rövidebb-hosszabb ideig történő lezárása elkerülhetetlen.

Fontos, hogy a kirándulók a szakembereink útmutatását elfogadják, és kellő türelmet tanúsítsanak, ellenkező esetben veszélyeztetik a hosszas és bonyolult szervezést, előkészítést igényelő feladat végrehajtását. 

Szentendrei Erdészettel: 06-26-311-903 
Tervezett időpontok (módosulhatnak az időjárás függvényében):
november 17. 22.
január 4. 5. 6. 27.

Visegrádi Erdészettel: 06-26-598-080 
Tervezett időpontok (módosulhatnak az időjárás függvényében):
november 22. 23. 24.
december 11. 12.
január 27. 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok