loader
Felújították a Mogyoró-hegyi kirándulóközpont fogadóépületét

Felújították a Mogyoró-hegyi kirándulóközpont fogadóépületét

Felújították a Pilisi Parkerdő Mogyoró-hegyi Jurta Táborának fogadóépületét, amelyben turistaszállást is kialakítottak. 

  Az erdészeti társaság számos épületét - köztük a közelmúltban felújított Erdei Művelődés Házát, illetve a Jurta Tábor most újjászületett fogadóépületét is - Makovecz Imre (1935-2011) építész tervezte az 1970-80-as években a parkerdőgazdaság főépítészeként - mondta el Lomniczi Gergely, szóvivő.

A fogadóépület felújítása során kicserélték a vörösfenyőből készült külső és belső faburkolatot, felújították az elektromos hálózatot és kialakítottak egy korszerű tűzvédelmi rendszert is. Az idén nyáron megkezdődött átalakítások eredményeként kibővültek a vizesblokkok, kiépítettek egy zuhanyzóhelyiséget és az új bútorokkal berendezett vendégteret is jelentősen megnövelték – sorolta a fejlesztéseket a szóvivő, aki azt is kiemelte, hogy a jövőben a folyamatosan üzemelő büfé mellett 14 ember számára kínálnak turistaszállást az épületben.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok