loader
Kosárlabda mérkőzések a hétvégén

Kosárlabda mérkőzések a hétvégén

Csupán 3 ponttal maradt alul a hétvégén a Szentendrei Kosárlabda Se felnőtt csapata az ELTE BEAC együttesével szemben az NB II. 14. fordulójában. 

Jól kezdett a szentendrei csapat, az első két negyedet meggyőző játékkal 7, majd 13 pontos előnnyel "hozták a fiúk". 
A 3. negyedben feljött az ellenfél, ez a negyed 11- 21 volt az egyetemi csapat javára, kettő pontra megközelítették a fáradó és egyre pontatlanabbul dobó hazaiakat! . Az utolsó negyed nagy csatát hozott, hat ponttal húzott el az ELTE BEAC, amikor egy tiszta ziccerbe induló hazai támadást vitathatóan szereltek és kontráztak belőle. Még sikerült 3 pontra felzárkózni, de az utolsó három pontosunk csak a végét jelző hangjel után esett be! Nagy küzdelemben, a harmadik negyed óriási iramát nem bírták erőnléttel a hazaiak. A végeredmény 64-67 lett az ELTE Beac javára. Jelenleg a Férfi NB II. Közép A csoport tabelláján az 5. helyen áll a Szentendre Kosárlabda SE. Legközelebb január 27-én Budafokra utaznak a fiúk.
A hétvégén játszottak a fiatalabb korosztály csapatai is mérkőzéseket. A
z Albertirsai SE ellen 27-54-re győztek a kadett csoportban a szentendrei  lányok, a serdülő fiúk szintén győzelmet arattak idegenben a RADOBASKET BICSKE együttese ellen 37-65 lett a végeredmény.   

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok