loader
Püspökmajori Egészségnap

Püspökmajori Egészségnap

A Szentendre Város Egészségügyi Intézményei és az Egészséges Városért Közalapítvány vár minden érdeklődőt a Püspökmajori Nap keretében az Egészségnap programokra 2017. november 11-én szombaton 9-12 óra között a V8 Uszodába. 

Szűrővizsgálatok ingyenesen, beutaló és előjegyzési időpont nélkül, kötetlenebb formában :Látásvizsgálat, szájüregi rák szűrés , allergiavizsgálat, Szív és érrendszeri rizikófaktor szűrés (éhgyomori vércukor, EKG, vérnyomás, BMI) vérnyomásmérés, érszűkület, vércukorszint-mérés, Csontsűrűség, Számítógépes talpvizsgálat, a mozgás szerepe egészségünk megőrzésében - rövid, frissítő tornagyakorlatokat sajátíthatnak el gyógytornászunktól.

Személyes beszélgetéseken vehetnek részt, az alábbi témákban:Diéta, avagy mit egyen és mit tegyen, aki cukorbetegséggel, magas vérnyomás betegséggel,magas vérzsír szinttel él? Dietetikus szakember tanácsaival a helyes táplálkozásról.Egészségnapunkon kiemelt figyelmet fordítunk az aktív korú lakosság ingyenes szűrésére, ennek érdekében hozzák magukkal párjukat! 


10-13 óra között Véradás lesz az Egészség nap keretében. 
A nyilvános véradásra személyigazolvánnyal, lakcímkártyával és TAJ kártyával jelentkezhetnek az adakozók, akiknek a megelőző időszakban bőséges mennyiségű folyadék elfogyasztását ajánlják.
A nők három, a férfiak öt alkalommal adhatnak vért évente és két véradás között legalább 56 napnak kell eltelnie.
Minden csepp számít! Szeretettel várják az önzetlen segítőket.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok