loader
Püspökmajori nap november 11-én szombaton

Püspökmajori nap november 11-én szombaton

Burgonyavásár, egészségnap és filmvetítés, koncertek, helyi termék vásár a Püspökmajorban 2017. november 11-én. - olvasható a város honlapján. 

Burgonyavásár
Idén első alkalommal kedvezményes burgonyavásárt tartanak a Barcsay iskola előtti parkolóban 9 órától. Vásárlásra jogosultak a szentendrei nyugdíjasok, a szociális ellátásban részesülő személyek, illetve a közfoglalkoztatottak.

Egészségnap és filmvetítés
November második szombatján nagyszabású programokkal várják – nemcsak – a püspökmajori lakosokat. A V-8 Uszoda- és Szabadidőközpontban egészségnapot rendeznek 9 órától, melynek keretében különféle szűrések; hallás- és látásvizsgálat; talp- és testmasszázs; illetve 10-től 13 óráig véradás lesz.

09.15-től Szél Marietta várja a gyerekeket 0-tól 3 éves korig a Suttogó foglalkozással, délután pedig filmvetítések lesznek: 13 órától Franklin és a teknős, 15 órától pedig a Belle és Sebastien – A kaland folytatódik című film. Az uszoda, a biliárd és a bowling ezen a napon 50%-os kedvezménnyel vehető igénybe a püspökmajori lakosoknak személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatásával (előzetes foglalás az utóbbi kettőhöz szükséges).

Koncertek
A Barcsay iskola melletti sportpályán 11-kor kezdődnek a programok. Szél Marietta énekes-zenés műsora kisiskolás gyerekeknek szól, majd 12 órától táncbemutatók, 14 órától pedig harcművészeti és önvédelmi bemutatók lesznek. 15.30-kor kezdődik a Vujicsics Tihamér Zeneiskola fúvós zenekarának koncertje, majd 16.30-tól Cseh Tamás-dalokat énekel Fodor Levente. 17.30-kor kezdődik a Filibili népdalkör Márton-napi műsora, majd 18.10-kor kezdődik a Balkán Fanatik együttes koncertje.

A színpad melletti területen helyi termékeket lehet vásárolni, illetve kitelepül az Árvácska Állatvédő Egyesület is.

A programokra a belépés ingyenes.

Kép: szentendre.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok