loader
Vadak lakott területen Szentendrén

Vadak lakott területen Szentendrén

Ismét megjelentek a vadak a városban, ezért az önkormányzat engedélyt kért és kapott elejtésükre. A vadászok december 25-éig Pismány, Petyina, Tyúkosdűlő, Boldogtanya, Szarvashegy mellett a Vasúti villasor, valamint a Pomázi köz környékén délután négy és reggel hat óra között dolgozhatnak.

A lakott területen kárt okozó vadak száma sajnos továbbra sem csökken, az idei évi szaporulat miatt ismét megjelentek, ezért a Szentendrei  Közös Önkormányzati Hivatal vadászok bevonásával megkezdi az okozott károkozások csökkentését, melyre a Szentendrei Rendőrkapitányság 13090/4581-3/2017.ált. számú határozatával megkaptuk az engedélyt.

A kiadott engedély 2017. december 25-éig szól, Pismány, Petyina, Tyúkosdűlő, Boldogtanya, Szarvashegy területek mellett a Vasúti villasor környékére, valamint a Pomázi köz részekre. A megbízott személyek megbízólevéllel ellátva keresik fel a vaddisznók által látogatott területeket, tevékenységüket délután 16.00 óra és reggel 06.00 óra közötti időszakban látják el.

Amennyiben Ön is vaddisznó(ka)t észlel környezetében, azt bejelentheti pontos név, cím, elérhetőséggel a Városi Ügyfélszolgálaton a 06-26-300-407-es telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@szentendre.hu e-mail címen, melyet továbbítunk a szakemberek felé, hogy minél előbb megkezdhessék tevékenységüket az állatok előfordulási helyein.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok