Gyermekrajz pályázat

Gyermekrajz pályázat

Gyermekrajz pályázatot hirdetett május 31-én gyermeknap alkalmából a MANK Galéria a szentendrei általános iskolások számára. A fiatalok két kategóriában szállhatnak versenybe a MANK ajándékcsomagjaiért június 26-ig.

Ceruza, filctoll, festék, zsírkréta, toll, kollázs, montázs. Bármilyen technikával készíthetnek pályaműveket azok a szentendrei tanulók, akik szeretnék megmutatni tehetségüket. A Mank Galéria gyermekrajzpályázatára beküldött művek maximum A3-as alkotások lehetnek.

Két kategóriában nevezhetnek a pályázók. Az első három helyezett a MANK Galéria által összeállított ajándékcsomagot kap, amiben festőkészlet, színes ceruzakészlet, hátizsák, toll és mappa is van.

A rajzokat szakmai zsűri értékeli, így a szülők is hiteles visszajelzést kaphatnak gyermekeik alkotásaival kapcsolatban.

kozonseg@alkotomuveszet.hu címre várják a pályaműről készült jó minőségű fényképet, a kitöltött jelentkezési lappal és adatvédelmi nyilatkozattal  együtt június 26-ig, ezt követően pedig legfeljebb 30 napon belül értékeli a szakmai zsűri az alkotásokat.