Halványlila gőz érkezik Szentendrére

Halványlila gőz érkezik Szentendrére

A Rádió Szentendre Vekker című műsor vendége volt Szászi Móni és Pethő Zsolt a négyfős Lar't Pour Lar't Társulat két tagja.

A vendégek elárulták, hogy mindketten szentendrei lakosok. Kimondottan örülnek a felkérésnek, hiszen már nagyon régen volt előadásuk a városban.

Az interjú során említették, hogy Pethő Zsolt zenekara a Satöbbi együttesnek új albuma jelenik meg, amelyre a lelkes rajongóik dobták össze a pénzt, így aki a legmagasabb összeget adta cserébe élete végéig ingyenes gravitációt kap a csapattól - mesélte nevetve. :)

A Lar't Pour Lar't társulat aktuális előadása a Halványlila gőz a Pest Megyei Könyvtárban lesz megtekinthető.

Az előadáson elképedhetnek a kíváncsi nézők Kíváncsi Hajnalka legújabb műsorszámán, aki időutazásra invitálja az érdeklődőket. Zigóta és Margit társaságában látogatást tehetnek a fogászaton. Belekukkanthatnak a vadonatúj vetítésekbe, megtudhatják, hogyan imádják egymást egy ünneplő család tagjai, és halálra izgulhatják a rettenetes róka kalandjait.

Tájékozódhatnak a géniusz Költő alkotói fantáziájának legújabb drágaköveiről, és arról, hogy Edebede bácsi meséjébe hogyan kerülhetett bele az öntörvényű Tompika. Valamint újabb dalok, Boborján- és Besenyő család-jelenetek, francia bábeposz, és ki tudja, még hány csoda várja a nézőket

A fergeteges szórakozást ígérő előadás a PMK-ban lesz látható november 8-án este 19:00-tól.