loader
Piros Lábos Fesztivál - Molnár Zsolt, a reggeli műsor vendége volt

Piros Lábos Fesztivál - Molnár Zsolt, a reggeli műsor vendége volt

A vekker vendége volt Molnár Zsolt, Szigetmonostor polgármestere, aki a 2017. 10.07-én szombaton megrendezésre kerülő piros lábas fesztiválról elmondta, hogy idén negyedik alkalommal rendezik meg a közösségformáló rendezvényt, mellyel céljuk hogy örömünnepé emelkedjen a szigetmonostori élet.

A fesztivál keretein belül elfeledett receptek kelnek életre, porták Őrségi Kapui nyílnak meg betekintést engedve az illatos fűszeres falusi életbe.
A kulináris élményeket a helyi éttermek biztosítják, akik egymástól eltérő ételekkel várják a vendégeket.  Az idei év hangsúlyos témája könyv. Lesz író olvasó találkozó megzenésített versek lemezbemutató koncertje. Kipróbálhatjuk a nyomtatást merített papírra, csodálhatunk régi kiadásokat megtalálhatjuk a kedvünkre való irodalmat a könyvturkálóban. Emellett a régi korok fényképezési technikájával is megismerkedhetünk.

A zenei paletta ugyancsak színesnek ígérkezik lesz népzene régi stílusban és új köntösben, de klasszikus, country,  jazz és rock éppúgy.

A polgármester azt is elmondta hogy idén reggel 10.00-tól este 10.00-ig várják a vendégeket és hozzátette, hogy aki gyalogosan szeretné megközelíteni a helyszínt, lehetősége van a Horányi Révnél elektromos buszra szállni, amely egész nap óránként szállítja az utasokat a fesztivál helyszínére. Fontos kiemelni, hogy a rendezvény szabadon látogatható, ha azonban valaki regisztrált korábban, az a helyszínen átveheti garantált ajándékát.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok