Sikeres Magyarok - Közéleti beszélgetések

Sikeres Magyarok - Közéleti beszélgetések

Október 26-án csütörtökön 19 órától Sikeres Magyarok - Közéleti beszélgetések sorozat újabb előadására kerül sor. 
 
Téma: SIKERES-E A MAGYAR GAZDASÁGI MODELL?
Előadó: GYÖRGY LÁSZLÓ, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) adjunktusa és a Századvég csoport vezető közgazdásza

Van-e magyar gazdasági modell? Van-e rá szükség és müködik-e? Miért kell “külön úton” járni? Merre tart az európai gazdaság, van-e magyar esély? Ezekre és sok hasonló kérdésre kaphatnak választ György Lászlótól.

Helyszín: OFFLINE CENTER (Ady Endre út 6/b)

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Regisztráció: https://goo.gl/forms/Gp6Fyck8hInTulR83


A sikeres magyarok sorozatról: 
Sikeres nemzet vagyunk-e mi, magyarok? Ismerjük-e eredményeinket, büszkék vagyunk-e sikereinkre? Lépten-nyomon azt tapasztaljuk, hogy méltatlanul kevés szó esik a magyar sikertöténetekről: egyéni példaképekről, közösségi sikerekről.

Hisszük, hogy van, akikre és amire büszkének lennünk. A Sikeres Magyarok közéleti beszélgetéseink célja, hogy meghívottainkkal együtt felfedezzük az egyéni példaképeinket és a közösségi sikereinket, azokat a forrásokat, melyekből helyi – közösségi önbizalmunk táplálkozhat.

Az előadóról: 
Dr. GYÖRGY László PhD, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) adjunktusa és a Századvég csoport vezető közgazdásza. A Századvég csoporton belül a Gazdaságpolitikai Kutatóműhely és a Makrogazdasági Kutatóműhely vezetőjeként a magyar gazdaságpolitikai stratégiaalkotás különböző területeit felölelő szakpolitikai tanácsadásért felelős. A BME-n ehhez kötődő, általa oktatott tárgyak: Gazdaságpolitika, Külgazdaságpolitika, Nemzetközi politikaelmélet.