loader
Tanulni sohasem késő

Tanulni sohasem késő

Változatos előadások a szentendrei szeniorok számára, november első felében is! Folytatódik a Szeniorok Szentendrei Akadémiája sorozat és az előadások az Aranykor Központban, november 8-án.

A városunkban működő szenior képzés 11. félévében, idén ősszel 13 tanfolyam indult el, több mint 150 szentendrei és környéki ötven év feletti hallgató részvételével.

A kurzusokkal együtt folytatódna a sikeres előadássorozatok is, így november 8-án, szerdán, 17 órától az Aranykor Központ első emeleti előadótermében (Dunakorzó 18.) sor kerül az időskori pszichológiai problémákról szóló előadássorozat újabb előadására. Ezúttal Dr. Jászberényi József a leggyakoribb függőségekről (internetfüggőség, exorexia, gyógyszerfüggőség, társfüggőség, játékfüggőség) és azok időskori megjelenésreiről tart előadást, kitérve a lehetséges gyógymódokra is. (Az előadáson a belépő díj: 500 forint)

Ugyanezen a napon, 15 órától folytatódik a Szeniorok Szentendrei Akadémiája sorozat is, önkormányzatunk Dísztermében. Ezúttal Veresné Dr. Bálint Márta, a SOTE dietetikusa tart előadást, Mit együnk és mit ne együnk időskorban? címmel. Az előadás ingyenes.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok