loader
Tanévkezdés Szentendre iskoláiban

Tanévkezdés Szentendre iskoláiban

Az idei évben Szentendre általános és középiskoláiban az első tanítási nap szeptember 1-je, pénteken lesz, amelyet az évnyitó indít reggel 8 órától.

Aznap osztályfőnöki órákat tartanak és ekkor ismerhetik meg tanulók az órarendjüket is. A megrendelt tankönyveket a tanulók az első tanítási napon kapják meg.

Az idei tanévben valamennyi tanuló ingyen kapja meg a tankönyveit. Az 1-2. évfolyamosoknak saját tulajdona lesz valamennyi könyv, nem kell visszaadni. 3-8. évfolyamig a munkafüzetek lesznek a tanulók sajátjai. A tankönyveket tanév végén le kell adni a könyvtárba. Iskolája válogatja, hogy szeptember 1-én a gyerekek az osztályfőnököktől kapják meg a tankönyveket, vagy csak a szülő veeheti át átvételei elismervény aláírása után.  

A tankönyveket tanév végén tisztán, jó állapotban kell leadni. Ezért TILOS kiemelő filctollal, tollal dolgozni benne, valamint összefirkálni. A ceruzás bejegyzéseket ki kell radírozni. A könyveket be lehet vonni öntapadós fóliával, majd kívülre kell a könyvcímkét (vignetta) ragasztani, hogy az eltávolítható legyen. A könyvek állapotáért a gyerekek és szülő felelősséggel tartozik.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok