4x9-es tekerés

4x9-es tekerés

A kilences szám bűvöletében kerül megrendezésre idén a Pilisi tekerő. Kilencedik alkalommal, szeptember 9.-én 9 órától tölthetnek el egy izgalmas és élményekben gazdag napot a csapatok. A rendezvény arca Kósz Zoltán olimpiai bajnok lelkesen csatlakozott városunk népszerű rendezvényéhez. Idén négy különböző távban mérettethetik meg magukat az indulók, a 10 km-es szakasztól egészen a profi 100 km-esig, ahol nem csak a távval, hanem a 2000 m szintkülönbséggel is meg kell birkózniuk a vállalkozó szelleműeknek.
 

További sporthíreink:

Egy körre a csodától a Videoton

Stopira gólja stopot jelentett a Bordeauxnak. A párharc második mérkőzésén, a Videoton felcsúti Pancho Arénában 1-0-ra legyőzte a francia csapatot, melynek köszönhetően idegenben szerzett góllal 2-2-es összesítés után jutottak tovább. A székesfehérvári együttest már csak egy mérkőzés választja el az Európa Liga csoportkörébe való bejutástól, de ehhez a Partizan Belgrád csapatát kell legyőznie Marko Nikolic fiainak.

Vigyázz,kész, rajt!

A vizes vb után atlétikában szoríthatunk a magyar sportolóknak. Ma rajtol a 16. szabadtéri atlétika világbajnokság, melynek idén London városa ad otthont. A versenysorozatot augusztus 4. és 13. között rendezik meg, melyen tizenhat fős hazai küldöttség képviselteti magát, köztük Halász Bence és Pars Krisztián kalapácsvetőkkel, de bízhatunk Baji Balázs jó szereplésében is 110 méter gáton.

A sporthíreket szerkesztette: Kovács Máté

(Kép forrása: szentendre.hu)