loader
Asztalitenisz Diákolimpia Szentendrén

Asztalitenisz Diákolimpia Szentendrén

Az Izbégi Tornacsarnokban rendezik meg november 14-én az Asztalitenisz Diákolimpiát Szentendrén. Az eseményre a szentendrei körzet oktatási intézményeinek diákjai nevezhetnek az iskolai testnevelőtanár vagy az illetékes iskolai felelősön keresztül. Az idén egyéniben A és B kategóriában indulhatnak a versenyzők, így külön mezőnyben mérkőzhetnek a nem igazolt, kezdő játékosok. Az egyéni mellett csapatversenyt is rendeznek, melynek részletei a www.mdsz.hu/diakolimpia internetes oldalon találhatóak.

További sporthíreink:

  • Az ünnepélyes megnyitóval elrajtolt Budapesten a kick-box világbajnokság, amelyet a sportág történetében először a magyar fővárosban rendeznek az összes szakág képviselőinek részvételével.Szombatig 60 ország csaknem kétezer versenyzője indul a BOK Sportcsarnokban, köztük a magyar válogatott 39 versenyzőjével. A hazaiak között ringbe száll a sportág történetének legeredményesebbje, a nyolcszoros világbajnok Mórádi Zsolt és a hétszeres világbajnoki aranyérmes Jároszkievicz Krisztián is
  • Sérülés miatt Galanisz Nikandrosz és Nagy Nilan nem szerepelhet a péntektől vasárnapig tartó budapesti jégkorongtornán, Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány pótlásukra Pavuk Attilát hívta be a keretbe. Nagy Nilan most debütálhatott volna a válogatottban, miután október 29-én megkapta a magyar állampolgárságot.A válogatott szerdán és csütörtökön edzőtáborozik, majd pénteken 19 órakor Lengyelország ellen nyitja a Tüskecsarnokban rendezendő tornát. Szombaton szintén 19 órakor játszik Olaszország ellen, vasárnap pedig a 18 órakor kezdődő japánok elleni összecsapással zárja a Négyes Tornát. 
  • A férfi válogatott hétfőn fölényesen, 3,5-0,5-re megnyerte utolsó, angolok elleni meccsét, így az ötödik helyen zárt a sakkozók Krétán rendezett 21. csapat Európa-bajnokságán.A női csapat is szépen búcsúzott a cseh együttes 3-1-es legyőzésével, és tíz ponttal a 12. helyen zártak a 32 együttes között.
(Forrás: MTI)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok