loader
Büntették a válogatottat és a Fradit is

Büntették a válogatottat és a Fradit is

Pénzbüntetést kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a válogatott Svájc elleni októberi világbajnoki selejtezőjén tapasztalt szurkolói magatartás miatt.A fegyelmi bizottság meg nem engedett pirotechnikai eszközök használata és rendbontás miatt szabta ki a 10 ezer svájci frankos, mintegy 2,7 millió forintos büntetést.

További sporthíreink:

  • Szektorbezárással és pénzbüntetéssel sújtotta a Ferencvárost a szombati Debrecen elleni bajnoki mérkőzésen tapasztalt jelentős szurkolói rendbontás miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságaA klubnak hárommillió forintot kell fizetnie, és a következő három bajnoki mérkőzésen a kapu mögötti szektorokat zárva kell tartani, ahová a hétvégén hosszú után először léptek be a korábban a vénaszkenneres regisztráció miatt sztrájkoló keménymag tagjai.
  • Fiola Attila és Guzmics Richárd után Elek Ákosra sem számíthat Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott Luxemburg és Costa Rica elleni barátságos mérkőzésein.A Kajrat Almati középpályása még a kazah bajnokság utolsó, múlt hétvégi bajnokiján egy rossz mozdulat következtében combsérülést szenvedett. Elek ennek ellenére csatlakozott a válogatott keretéhez, ám az egészségügyi stáb diagnózisa alapján nem játékra kész, így elhagyta az edzőtábort.
  • Pillangón a világbajnok, olimpiai ezüstérmes Cseh László, az olimpiai bronzérmes Kenderesi Tamás és a vb-ezüstérmes, négyszeres junior vb-aranyérmes Milák Kristóf is rajthoz áll a szerdától szombatig tartó rövidpályás úszó országos bajnokságon, Százhalombattán.A júliusi, budapesti vb-n bronzérmes férfi gyorsváltó tagjai közül Kozma Dominik, Németh Nándor és Holoda Péter a sprinttávokon csapnak össze.A nyár többi magyar hőse közül az ob-n szinte folyamatosan a vízben lesz a junior világbajnok Késely Ajna, a rövidpályás világ- és Európa-bajnok Bernek Péter és az Európa-bajnok Jakabos Zsuzsanna.Az ob-n az előfutamok 9 órakor, míg a döntők fél ötkor kezdődnek.
  • Ivkovics Sztojan, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az idei két világbajnoki selejtezőmérkőzésre készülő 17 fős keretét, melynek nem tagja Hanga Ádám.A nemzeti csapat november 24-én Lengyelországban kezdi meg a csoportküzdelmeket, és a szakvezető e mérkőzés előtt szűkíti 12 fősre a névsort. A spanyol Barcelonában légióskodó Hanga klubkötelezettségei miatt nem áll rendelkezésre. A bydgoszcz-i mérkőzés után két nappal a magyarok Debrecenben fogadják Koszovót. A C csoportban található még Litvánia válogatottja, a kvartettből az első három helyezett jut tovább a következő csoportkörbe.
  • A férfi tőrözők A kategóriájában Osváth Richárd, míg a női párbajtőrözők A kategóriájában Krajnyák Zsuzsanna nyert aranyérmet a római kerekesszékes vívó-világbajnokság keddi nyitónapján.A riói paralimpián két ezüstérmet szerzett Osváth a fináléban a Matteo Bettivel csapott össze, s kiélezett, végig izgalmas mérkőzés végén egyetlen tussal, 15-14-re diadalmaskodott.Krajnyák Zsuzsanna harmadszor lett világbajnok, miután a döntőben a hongkongi Ju Csuj Jét 15-9-re verte.
(Forrás. MTI)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok