Érmes kenguruk

Érmes kenguruk

Egy aranyéremmel és egy bronzzal érkeztek haza kötélugróink. A portugáliai Bragában rendezett Európa Bajnokságon a Szentendrei Kenguru Kötélugró DSK egyesülete is képviseltette magát. A mieink egy elsőséget szereztek Szőllősi Júlia és Dévényi Dorottya révén, az úgynevezett páros freestyle versenyszámban. A bronzérmet szintén ez a két lány, valamint az Országh Adél és Merényi Luca alkotta négyes nyerte. Gratulálunk kötélugróinknak és felkészítő tanáruknak, Lengyel Ibolyának.


További sporthíreink:


Verseny utáni tesztek

Továbbra is a Hungaroringen a száguldó cirkusz. A hét végi Magyar Nagydíj után – melyet Sebastien Vettel nyert meg – két napos tesztsorozatukat töltik a Forma 1 istállói. A keddi első tesztnapon a Ferrari ifjú versenyzője, Charles Leclerc volt a leggyorsabb, a legtöbb kört azonban Valtteri Bottas futotta a Mercedesszel: a finn egészen pontosan 155-ször ment körbe a mogyoródi versenypályán. A mai nap egy régi-új visszatérő is rója majd a köröket, mégpedig Robert Kubica személyében, aki a Renault csapatától kap lehetőséget arra, hogy tesztelje az istálló 2017-es autóját.

 

Maratoni fociműsor

A labdarúgás szerelmesei igazi meccsdömpinget élvezhetnek ma a képernyők előtt. Folytatódik a Bajnokok Ligája selejtezője, tizennégy meccset rendeznek a mai játéknapon, köztük a legnagyobb párosítás az Ajax – Nice mérkőzés lehet. Az Audi kupa elnevezésű felkészülési tornán a Bayern München a Napolival játszik a harmadik helyért, míg a döntőt az Atlétcio Madrid és a bajorokat 3-0-ra verő Liverpool vívja, mind a két mérkőzést élőben közvetíti a Sport 1. Hajnal három órakor Nikolics is pályára lép, mégpedig a Real Madrid ellen, hiszen az MLS All Star csapata a királyi gárdával mérkőzik meg egy gálameccs keretein belül. 

A sporthíreket szerkesztette: Kovács Máté