loader
Heti környékbeli LABDARÚGÁS és KÉZILABDA Eredmények

Heti környékbeli LABDARÚGÁS és KÉZILABDA Eredmények

Heti környékbeli LABDARÚGÁS és KÉZILABDA
Eredmények ( Október 21-22-24.)és előzetesek: 
(október. 28 -29 -30.)

Labdarúgás:

Megye I.:
Szentendre - Nagykőrös 0 - 2 ( 0 - 1 ). 
Következik: 
10.29. 13,30: Százhalombatta - Szentendre VSE.

Megye II. Észak: 
Pilisszentiván - Pomáz 0 - 2, ... Göd - Budakalász 0 - 0,
Csömör - PILE-Szántó 2 - 0.
Következnek:
10.28. 13.30:Pomáz - Dunakeszi,
10.29. 13,30: PILE-Szántó - Göd,... Budakalász - GEAC.

Megye III. Északnyugat:
Kisalag - Visegrád 0 - 2,...Dunabogdány - Göd II 2 - 1,
Perbál - SzVSE II/Tahi 1 - 0,...Leányfalu - Pilisvörösvár 3 - 0.
Következnek: 
10.28. 13,30: SzVSEII/Tahi - Dunabogdány,...Göd II - Szigetmonostor.
10.29. 13,30: Kisalag - Leányfalu.

Megye Öregfiúk Nyugat: 
Nagykovácsi - D.bogdány SZHSE 3 - 3, ...Leányfalu - Szentendre 0 - 7,
Pomáz - Piliscsaba 3 - 5 .
Következnek: 
10.30.:Csolnok - Pomáz,...Solymár - Leányfalu,
Szentendre - PILE,...D.bogdánySZHSE - Pilisszentiván.

Kézilabda: 
NB I. Ffi:
Csurgó CyEB Budakalász 34 - 32 (14 - 16 )
Cyeb Budakalász - Orosháza 30 - 29 (13 - 14 )
Következik: 
11. 02.: 18 ó.: Gyöngyös - CyEB Budakalász.

NB IB Nők Kelet: 
Balmazújváros - Szentendrei NKE 27 - 24 ( 11 - 10 )
Következik: 
10.31. kedd 19 ó: Szentendrei NKE - Göd.

Leányfalu - Szentendre 0 -7 ( 0 - 4 ) Öregfiúk m.”.

Az első helyezett Szentendre a "szomszédvárba" Leányfalura ment vendégként és a vendégjoggal visszaélve gólparádét rendezett, Az első tíz percben két gól született... ezt a félidő utolsó öt percéiig gólszünet követte, majd az ötödik gól után kissé túlcifrázta a helyzeteit a Szentendre ( tizi is kimaradt), végül az utolsó tíz perc nemcsak játszadozással telt, hanem kettő támadás matt-góllal fejeződött be, így lett nulla - hét!

Boros Attila edző: "- Éllovashoz méltó brilliáns játékkal akár két számjegyű góllal is nyerhettünk volna! !" Gólszerzők:Czifferi Tamás ( 3 ), Zakara Vilmos ( 2 ), Nagy László és Stotz András. Volt mindenféle gól: leshatáron körömpassz,szabadrúgás megpöccintés, cselsorozat utáni, visszagurításból közeli. A Leányfalu becsülettel küzdött, de csak a mezőnyben voltak jó megoldásaik


Szentendre VSE - Nagykőrösi Kinizsi 0 - 2 ( 0 - 1 ) Megye I.o.”.

G.: Hazafi és Molnár T. 
A vendégek mezőnybeli "'tili-tolijaival" indult a meccs de nemsokára a hazaiak előtt adódtak helyzetek, ezek - a túlzott igyekezet miatt - kimaradtak ( három is!), A félidő vége előtt pár perccel a nagykőrösiek kontrája sikerrel járt .... baloldalon indítottak, és mivel a szerelési kísérletek nem jöttek össze - a jobbra adogatásokat nem tudta a szentendrei védelem letolódni és a jobb oldalon kiugró Hazafi zavartalanul lőtt közelről a hálóba.(0 -1 ) Ezt követően volt még egy hasonló helyzetük a vendégeknek! - óriási kapufa lett öt méterről!
A második félidő nagy küzdelmet hozott, a Szentendre fölényét mutatta, hogy jó kiugratásaikkal szemben két tizenegyes gyanús nagykőrösi szerelést láttunk - az egy az egyben kapura törő SzVSE támadókkal szemben. A bíró mindkétszer továbbot intett!
Óriási igyekezettel küdött az egyenlítésért a hazai csapat, odatette magát mindenki, de a 79. percben eldőlt a meccs! A 16-osunk előterében egy nagy lövés blokkolása közben a spori úgy ítélte meg, hogy kezezés történ! A szabadrúgás nagy erővel tartott a jobb sarok felé, kapusunk bravúrral védte a megcsúszó labdát, de az kipattant a kezéről és a berobbanó Molnár Tamás közelről bekotorta! Elkeseredetten támadott a SzVSE, a vendégek húzták az időt... A vége előtt pár perccel a spori két hazai játékost is elküldött "zuhanyozni" - szöveg miatt! ... ( Mintha a meccs alatt túlzásba vitte volna a teátrális rendezkedést! Ezzel kibillentette a mieinket nyugalmukból! -  )

Batári Csaba és Dombay Zsolt edzők egybehangzóan mondták a végén: - .. A csapat saját magát verte meg a helyzetek ( öt!!!) kihagyásával , és a sárga, meg piros lapos szövegelésekkel. Az ellenfelet némi bírói odafújás is segítette. Lassan szokunk hozzá a megye egy légköréhez!"

Optimizmusra ad okot a csapat küzdeni tudása - még a második gól után is! Ennek "be kell jönnie" a jövőben!

A kiállítások miatt nehéz mérkőzéseknek nézünk elébe ....
Jövő szombaton Százhalombattára utazik a csapat a 9. helyezett otthonába... ??? Kérdőjeles a pontszerzés - még az egy pont is bravúr lenne!

Forrás:www.facebook.com/groups/397503203667493/

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok