II. Skanzenfutás

II. Skanzenfutás

A hét végén rendezik meg, immáron második alkalommal a Skanzenfutást. A Pomázi Futó Bajnokok Sportegyesületének futóversenye július 16-án rajtol a szentendrei Skanzen autentikus környezetében. Több táv közül lehet választani, így mindenki megtalálja az edzettségének és lelkesedésének megfelelő hosszt - a 700 méteres gyerekfutástól a félmaratonig. A verseny igazi családi program, forgalomtól és autóktól elzárva, továbbá kulturális élményben is részesülhetnek a futók, valamint a kilátogatók.

További sporthíreink:


Festői környezetű 10 km

Új verseny, új helyszín, új táv. Tegnaptól lehet nevezni az október 7-én megrendezésre kerülő 10 km-es szentendrei panorámafutásra. A verseny napján, szombat délután-este külön amatőr és profi futamban indítják a mezőnyt három csodálatos futókörre a város és a Duna-korzó között. A festői környezetű távfutásra egészen szeptember 28-ig lehet jelentkezni és minden bátor futni vágyót szeretettel várnak.


Korai búcsú

Rafa Nadal búcsúzott Wimbledontól. A spanyol teniszező maratoni 4 óra 51 perces mérkőzésen szenvedett vereséget a luxemburgi ellenfelétől. Az első két játszmát simán nyerte Gilles Müller, majd a 15-szörös Grand Slam bajnok egyenlíteni tudott, végül döntő szett 15-13 után Müller jutott a legjobb 8 közé. Tegnap a torna másik két esélyese Murray és Federer egyaránt három szettes győzelem után jutott a negyeddöntőbe.

A sporthíreket szerkesztette: Kovács Máté

(Kép forrása: skanzen.hu)