Mediterrán hangulat a korzón

Mediterrán hangulat a korzón

Az Ipoly Hidak Túrát harmadszorra rendezik meg. Szentendre fontos helyszíne az eseménynek, hiszen innen indulnak a résztvevők. A Dunakorzón különleges olasz autók és zenék teremtik meg a mediterrán hangulatot.

Szentendre a kiinduló helyszíne a harmadik Ipoly Hidak Oldtimer Túrának. A veterán járművek április 12-én, szombaton vonulnak fel Szentendre – Esztergom – Kemence útvonalon, de a túrát megelőzően számos programmal várják a közönséget.

A szervezők célja, hogy Szentendrére mediterrán színkavalkádot varázsoljanak, így a különleges autók, a finom kávés italok és a vidám zeneszó mellett, arra kérik a látogatókat, hogy minél színesebb ruházatban látogassák az eseményt. A bátrabbak akár magukra ölthetik a 60-as, 70-es évek kultikus darabjait is. A vidám kavalkádról fotókat és videókat készítenek a szervezők.

A túra indítása előtt a város alpolgármestere, dr. Török Balázs szól a jelenlévőkhöz, valamint a magyarországi Olasz Nagykövetség részéről dr. Paolo di Giandomenico misszióvezető-helyettes mond köszöntőt. A felvonulás ezután indul, 11 órától.