loader
További változások az M0-s csomópontnál

További változások az M0-s csomópontnál

Jelenleg a körforgalomba minden irányból egy sávon lehet behajtani az M0-ás és a 11-es csomópont átépítésének mai munkálatai miatt.

A Megyeri hídról Szentendre felé vezető direkt ágat ma nappal lezárják, mert szalagkorlátot építenek, a körforgalmon át lehet továbbhajtani. Biztos, hogy torlódás lesz, mert a hídról a körforgalomba történő behajtás előtt kötelező elsőbbséget adni.

Ha nem esik az eső, akkor a körforgalomban ma (június 6-án) este 8-tól holnap reggel 6 óráig teljes lezárás mellett aszfaltoznak. Csak a direkt ágakon lehet majd közlekedni, mert a körforgalom teljesen le lesz zárva. A terelő utakat – a Lupa szigeti csomóponton át, illetve Budapesten a Hadriánus utcai, illetve a teherautók számára a Pünkösdfürdő utcai visszafordítók felé sárga táblák jelzik. Akik Budapest felől a bevásárlóközpontba igyekeznek, azok a felüljárón át közelíthetik meg a Lupa szigeti csomóponti visszafordulási lehetőséget. Amennyiben megszokásból a felüljáró mellett maradnak, át kell menniük Megyeri hídon a pesti oldalra csak az ottani csomópontok valamelyikében tudnak visszafordulni.

Az M0-s autóút és az M5-ös autópálya csomópontjában mától egy hónapra lezárják az M0-s autóút keleti szektoráról az M5-ös autópályára Röszke felé vezető csomóponti ágat (90458-as jelű út). A kitáblázott terelőút az 5-ös főúti csomópontban fordítja vissza az autóst. A helyismerettel rendelkezők korábban a 34-es jelű Pestszenterzsébeti csomópontban kanyarodjanak le, s Gyálon át az Alsónémedibe vezető összekötőútról érhetik el az M5-ös autópályát.

 Forrás: utinfo.hu

Kép forrása internet.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok