loader
Mozgalmas hétvégét zárt a Szentendre KSE

Mozgalmas hétvégét zárt a Szentendre KSE

Izgalmas és mozgalmas hétvégét tudhat maga mögött a Szentendre KSE több korcsoportja. A kosarasok nem csak hazai pályán, de idegenben is vívtak mérkőzéseket, november 12-én.

Tovább folytatódtak a szentendrei kosárlabda csapat mérkőzései idegenben és hazai pályán a leányfalui sportcsarnokban. A Serdülő Pest megyei fordulóját idegenben vívta a Szentendre KSE, a fiúk BKGD Se csapatával mérkőztek meg és alul maradtak. Majd a serdülő csapat lépett pályára, akik a EKKE Serdülővel játszottak itt is a szentendre maradt alul, néhány ponttal. Hazai pályán győzelemmel indított a Szentendre, Szentendrei KSE - Miklósi KékRókák KE 64 – 56. A felnőtt csapatnak több sérült játékost kellett nélkülöznie, így léptek pályára november 12-én a leányfalui sportcsarnokban a Józsefvárosi KC ellen. 

Küzdelmes és szoros mérkőzést követően a felnőtt NBII november 12-ei mérkőzésén a következő végeredmény született Szentendrei KSE - Józsefvárosi KC 49 – 56. Legközelebb is szóljon minnél hangosabban a hajrá Szentendre!

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok