loader
Pozitív mérleggel nyitotta a tavaszi idényt a Szentendrei Kosárlabda SE

Pozitív mérleggel nyitotta a tavaszi idényt a Szentendrei Kosárlabda SE

Az elmúlt hétvégén több korosztályban is megmérettette magát, hazai pályán a Szentendrei Kosárlabda SE. A leányfalui tornacsarnokban az utánpótlásban játszó fiúk a Miklósi KékRákok KE játékosai ellen léptek pályára. A fordulatos mérkőzés 9 pontos szentendrei győzelemmel zárult. 

Mozgalmas évkezdésen van túl a Szentendrei Kosárlabda SE csapata. A tavaszi szezon első mérkőzései az elmúlt hétvégén játszotta az egyesület több korosztályban. Az utánpótlásban szereplő szentendrei kadet fiúcsapat küzdelmes mérkőzések nézett elébe a Miklósi KékRákok KE ellen. 

A szentendrei utánpótlás edzője eredményekre vonatkozó célkitűzéseket nem fogalmaz meg játékosainak a tavaszi idényre. Sokkal inkább fontosnak tartja az edzések mellett, a mérkőzéseket, ahol versenyhelyzetekben tudják magukat kipróbálni, edzeni a játékosok. 

A hétvégén a Szentendrei Kosárlabda csapat kadet játékosai mellett a serdülő és a junior játékosok is pályára léptek a tornacsarnokban. A hétvége mérlege a Szentendrei klubnak jól alakult két győzelem mellett egy vereséggel zárta az év első mérkőzéseit az egyesület. Az NBII. –ben játszó Szentendrei Kosárlabda felnőtt csapatának január 3-án kellett szembenéznie a BLF Palota játékosaival. A mérkőzés végeredménye BLF Palota - Szentendrei Kosárlabda SE 79-72. Itthon vagy idegenben szurkoljuk végig a tavaszi idényét a hazai, szentendrei csapatnak.


Fotó: Szentendrei Kosárlabda SE

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok