loader
Taroltak a szentendrei Pink Panthers rock and roll táncosok!

Taroltak a szentendrei Pink Panthers rock and roll táncosok!

Idei első alkalommal mérték össze tudásukat az egyesületek közötti Meghívásos versenyen a Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll Táncsport Egyesület versenyzői, akik gyönyörű eredményeket értek el. Szinte minden kategóriában a dobogó legfelső fokára állhattak. Az egyesület edzői nagyon büszkék tanítványaikra.

Mini kategóriában Paskó Patrik – Özeren Nesire páros hozta el az első helyet. Children páros kategóriában Homán Gergő – Veres Aliz táncosok nem találtak legyőzőre. Serdülő páros kategóriában az igen meggyőzően táncoló Pink Panthers-es gyermekek a dobogó mindhárom fokát birtokba vették. Első helyezést Horváth András – Batka Réka, második helyet Podhorányi Donát – Szabó Alexandra, a harmadik helyet pedig Majer Gergő – Ubránkovics Zulejka foglalta el. Serdülő Duo-Trio kategóriában a Twilight (Garadnai Lilla, Simon Boglárka, Hanula Noémi) második, Children kisformációk között a Pink Panthers színekben versenyző Ördögfiókák (Klein Maya, Barkó Boglárka, Tóth Nadin, Mészáros Mira, Lám Hanna, Mayetka-Afusat Zsóka) nevű csapat szintén az előkelő második helyet hozta el. Junior kisformációs kategóriában 2 csapatot is nevezett az Egyesület, amelyek közül a Pink Sky (Mátyás Mercédesz, Nagyváradi Eszter, Deák Dóra, Kasza Katica, Sergyán Csenge) csapat fantasztikus tánccal a győztes lett. A Flashdance (Szabó Alexandra, Németh Kíra, Mihály Fanni, Vecseri Bettina, Baginyi-Korcsák Boglárka) formáció pedig a dobogó második legmagasabb fokát foglalta el.

Gratulálunk a szép teljesítményekért!

A tavaszi időszakban a táncosok budapesti területi versenyekre készülnek, és fellépnek Szentendrén  és a környékbeli, valamint az óbudai rendezvényeken.

A tehetséges Pink Panthers-es gyermekek a szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium, a Szent András Általános Iskola és az Izbégi Általános Iskola, illetve az óbudai Kerék Általános Iskola és Gimnázium és a Nagy László Általános Iskola tanulói.

A táncosok felkészítői: Falaki Szabolcs és Halász Gergő akrobatikus rock and roll edzők.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok