Újra Szentendrén az olimpikon

Újra Szentendrén az olimpikon

Szolgálatba állt ismét az MH Altiszti Akadémián a Riói Olimpián párbajtőr csapatban bronzérmet szerző főhadnagy, Rédli András. Nagy küzdelmet vívott a Riói Olimpián a magyar párbajtőr válogatott Dél-Kórea csapatával, akik ellen elsöprő győzelmet arattak, így megszerezve a bronzérmet az olimpiai játékokon. A magyar csapat tagja az MH Altiszti Akadémia főhadnagya, Rédli András, aki az élményei mellett a felkészülésről is mesélt.
A riói stadionban egy összeszokott magyar csapat lépett a pástra, akik megnehezítették ellenfeleik dolgát legyen szó a franciákról, vagy a dél – kóreaiakról. Imre Géza, Rédli András, Boczkó Gábor és Somfai Péter jól kiegészítette egymást, hiszen az évek alatt összeszokott  csapat tagjai egymás rezdülését is ismerik már. 

Bár az olimpiának vége az emlékek megmaradnak, számos rendezvény, felkérés van, ahol szélesebb körben megismerhetik a résztvevők első kézből az élményeket, de a következő világversenyre is a héten elkezdődik a felkészülés, amikor Mátraházán edzőtáborozik majd a magyar válogatott.

 




Kép forrása: Czeglédi Zsolt (MTI)