loader
Világversenyre készülnek a Pink Panthers táncosai

Világversenyre készülnek a Pink Panthers táncosai

Világversenyre készülnek a Pink Panthers táncosaiElkezdődtek az edzések a szentendrei Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll Táncsport Egyesületnél. Több kategóriában és helyszínen várják a táncosokat az edzők, akik a versenyzőkkel már az őszi szezonra készülnek.

 Nem telt eseménytelenül a nyár a Pink Panthers Akrobatikus Rock And Roll Tánccsoport Egyesületnél, táborok sokasága várta a fiatal táncosokat Szentendrén és a környék több településén is. A sikeres tavaszi idény után, ősszel is szeretnének eredményesek lenni, így már a nyár végén elkezdődött a felkészülés a versenyekre. Több háziversennyel is készül az egyesület, akik egy nagyobb megmérettetés rendezési jogát is elnyerték.

A versenytáncosoknak másfél percük van arra, hogy bemutassák a hónapok óta gyakorolt produkciót, amiben kötelező és akrobatikus elemek egyaránt vannak. Az egyesület egyik fiatal versenyzőpárosa a közeljövőben egy nemzetközi versenyen méri össze tudását 20 nemzet 80 párosával.

Folyamatosan lehet csatlakkozni a táncosokhoz, akik több szentendrei iskolában is tartanak bemutatókat, hogy elkezdődhessenek az edzések az őszi idényben.

KÉp forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok